Om oss

Om Vacando

Vacando er ikke bare enda en ferieportal – VACANDO er virkelig annerledes. Vi kan tilby deg en helt ny ferieopplevelse, en opplevelse som passer eksakt dine ønsker og behov. Vi har et bredt og variert utvalg av ferieinnkvartering – men her finner du ingen hoteller. Vi vil at du skal ha mulighet for å gjøre dine mer personlige valg , eller som vi sier det – "si hva du vil, men hotell er umoderne".

Våre mål

Vårt mål er å bli Europas mest brukervennlige portal for personer som ønsker en spesiell ferieopplevelse. Vi anser at vår rolle er å være en rådgiver. Vi ønsker å inspirere deg, ikke bare før og under, men også etter din ferie. Vi vil skreddersy våre tilbud til dine behov og krav, og åpne opp for nye, uvanlige og svært utradisjonelle ferieideer.

VACANDO står for:

  • FINNE: (ikke søke): vi vil gjøre det så enkelt og så brukervennlig som mulig for deg å finne og å booke den ferieopplevelsen du ønsker. Vi anser at vår rolle er å være en guide. Vi vil med bare få tastetrykk guide deg gjennom vårt brede utvalg, og hjelpe deg å finne den spesielle ferieinnkvarteringen du ser etter.
  • FRIHET: vi ønsker å gi deg frihet, selvstendighet og identitet. Vi formidler ikke hoteller – alt vi tilbyr er uten begrensninger, regler og forskrifter. Alle våre ferieboliger lar deg nyte ferien du ønsker deg. I tråd med mottoet: "Du gjør som du vil, når du vil".
  • FULLSTENDIG FERIEOPPLEVELSE: vi ønsker ikke at du bare skal nyte ferien – vi ønsker at du skal leve i den og oppleve den. Ser du etter hvile og avslapping, sol og sand eller action og eventyr, vi har akkurat det du ser etter. Så hva er det du ser etter? Et feriehjem, en leilighet, en enebolig på stranden, en hytte, en finca, en bungalow, en fjellhytte eller et slott – eller kanskje til og med en husbåt, et hus i et tre eller en igloo?
  • FAMILIE OG VENNER: vi ønsker at ferien skal være den beste tiden på året, og at du skal tilbringe den med dine nære og kjære. Ta dere tid til hverandre og ha det gøy sammen. De fleste av våre ferier og innkvarteringer er familievennlige, og passer for små og store grupper. Interessert? La våre gode tilbud inspirere og motivere deg.